1- امید بیگی، رضا. 1379. رهیافتهای تولید و فرآوری گیاهان دارویی ، جلد اول، چاپ دوم، انتشارات طراحان نشر.
2- امید بیگی، رضا.1384 . تولید و فرآوری گیاهان دارویی(جلد اول)، به نشر( انتشارات آستان قدس رضوی).
3- ثقه الاسلامی، محمد جواد. و موسوی، غلام رضا. 1387. اثر تراکم و تاریخ کاشت بر عملکرد دانه و گل همیشه بهار(Calendula officinalis L.). مجله پژوهش های زراعی ایران، 6(2): 263- 296 .
4- عابدی کوپایی، جهانگیر. اسلامیان، سعید. و امیری، محمد جواد. 1387. مقایسه چهار روش تخمین تبخیر- تعرق سطح مرجع با دادههای میکرولایسیمتری در منطقه اصفهان. دومین همایش ملی مدیریت شبکههای آبیاری و زهکشی، دانشگاه چمران اهواز، 8 - 10 بهمن.
5- عامری، علی اکبر. و نصیری محلاتی، مهدی. 1387. اثرات سطوح مختلف نیتروژن و تراکم بر میزان تولید گل و ماده مؤثره و کارایی مصرف نور در گیاه دارویی همیشه بهار(Calendula officinalis L.). مجله پژوهش و سازندگی در منابع طبیعی، 81: 144 - 133.
6- فتحعلیان، فریده.، نوری امام زادهئی، محمد رضا. 1391. تعیین تبخیر ـ تعرق و ضریب گیاهی با استفاده از میکرولایسیمتر در شرایط گلخانه. مجله علوم و فنون کشتها گلخانه ای،12: 133 - 125.
7- قمرنیا، هوشنگ. جعفری زاده، مریم. میری، الهام. و قبادی، محمد. اقبال. 1390. برآورد ضریب گیاهی گشنیز (Coriandrum sativum L.) در منطقهای با اقلیم نیمه خشک. فصلنامه مدیریت آب و آبیاری، 1 (2):83 - 73.
8- Allen, R.G., Clemmens, A.J., Burt, C.M., Solomon, K. and T. O'Halloran. 2005. Prediction accuracy for projectwide evapotranspiration using crop coefficients and reference evapotranspiration. Journal of Irrigation and Drainage Engineer, 131: 24-36.
9- Allen, R.G., Pereira L.S., Raes, D. and M. Smith. 1998. Crop evapotranspiration: Guidelines for computing crop water requirements. United Nations Food and Agriculture Organization, Irrigation and Drainage, Paper N.56, Rome.
10- Bakhtiari, B., Ghahreman, N., Liaghat, A.M. and G. Hoogenboom. 2011. Evaluation of reference evapotranspiration models for a semiarid environment using lysimeter measurements. Journal of Agriculture Science Technology, 13:223-237.
11- Benli, B., Kodal, S., Ilbeyi, A. and H. Ustun. 2006. Determination of evapotranspiration and basal crop coefficient of alfalfa with a weighing lysimeter. Agricultural Water Management, 81: 358–370.
12- Ghamarnia, H., Miri, E. and M. Ghobadei. 2014. Determination of water requirement, single and dual crop coefficients of black cumin (Nigella sativa L.) in a semi-arid climate. Irrigation Science, 32: 67–76.
13- Miranda, F.R., Gondim, R.S. and C.A.G. Costa. 2006. Evapotranspiration and crop coefficients for tabasco pepper (Capsicum frutescens L.). Agricultural Water Management, 82: 237–246.
14- Wegehenkel, M and H.H. Gerke. 2013. Comparison of real evapotranspiration measured by weighing lysimeters with simulations based on the Penman formula and a crop growth model. Journal of Hydrology and Hydromechanics, 61(2): 161-172.